Horoscop 2014 Varsator


GENERAL

Sunteti in prim-planul actiunii la inceput de an si toata lumea simte nevoia sa se raporteze la voi, ascultandu-va parerea, mai ales atunci cand este vorba de aspecte dificile de viata, ce necesita initiative pline de curaj si competenta. Aceasta suprasolicitare insa va avea si efecte benefice, intrucat va va reconfirma statutul de persoana care actioneaza in mod corect pentru binele comun al tuturor si acest lucru ar trebui sa va incante.Luna februarie va pune in prim plan in raport cu familia si aici veti gasi cu siguranta un teren propice de innoire a raportarii la felul in care va impartiti sarcinile. Este o perioada buna pentru a pune la cale alaturi de cei dragi viitorul imediat prin noi strategii care vor cere actiune si devotament. Dezbaterile pe acest subiect vor continua insa si in luna martie, cand veti putea constata ca nu se poate merge inca intr-o directie noua, fara ca problemele trecutului sa fie rezolvate in mod just, astfel ca s-ar putea sa mai apara dispute si este bine sa evitati abordarile bazate pe o atitudine de superioritate in dauna unor solutii mai ingenioase si eficiente, altfel situatia tensionata s-ar putea lungi multa vreme de acum inainte.

Suportul ar putea veni insa din partea unor prieteni apropiati si ar fi bine sa tineti cont de parerea lor, chiar daca solutiile propuse vi se vor parea de neconceput in raport cu dificultatile pe care vi le creeaza la o eventuala punere in practica.Relatiile voastre cu cei dragi sunt puse sub lupa in aprilie si s-ar putea sa vi se ceara mai multe dovezi de iubire. Felul apasator in care veti fi instiintat de aceste lucruri v-ar putea determina sa va faceti bagajele si sa amenintati cu plecarea de acasa, insa nu uitati ca mai ales atunci cand ati construit deja o relatie durabila si stabila, va fi greu sa o tineti tot asa si pe viitor, asa ca mai bine ati incerca sa detensionati putin atmosfera prin activitati comune efectuate alaturi de acestia sau de persoana iubita. Afirmarea voastra in ochii celorlalti este maxima in luna mai si chiar daca veti intampina ceva turbulente in relatia cu acestia, se anunta o luna interesanta, mai ales din punct de vedere al finantelor si a parteneriatelor , insa acest lucru nu inseamna ca trebuie sa va neglijati familia, altfel ati putea avea parte de conflicte mocnite cu cei dragi.

Tendinta de innoire este maxima in aceasta perioada si este cea mai sustinuta astral perioada de a va pune in valoare latura ingenioasa si non-conformista, insa este important sa nu exagerati aspectul de competitie cu ceilalti, altfel ati putea face miscari bruste pe care sa le regretati ceva mai tarziu. Puteti identifica ceva mai greu solutii pentru aspectele financiare sau care tin de locul de munca in urmatoarea luna si astfel initiativele voastre muncitoresti ar putea sa isi amane recompensa daca nu vor fi corect directionate. Mai ales in cazul in care aveti datorii sau sunteti in postura de a stabili noi contracte este recomandat sa fiti foarte atenti la termenii contractuali pentru a nu aborda strategii gresite si care sa se rasfranga mai tarziu asupra voastra. Luna iulie debuteaza cu o activitate prin care va opuneti putin unei sefii exercitate asupra voastra si care considerati ca va rapeste din libertatea de exprimare artistica. Asta inseamna ca puteti sa ajungeti in situatia de a va separa de unul dintre partenerii de afaceri de baza, sau chiar de cel de viata, insa atat timp cat situatia ramane una greu accesibila pentru clarificarea ei, este recomandat sa nu luati decizii radicale.

Studiul si munca va ajuta sa va afirmati mai mult iar devotamentul vostru nu va ramane nerasplatit. Sansa unei cresteri salariale sau a unui bonus ceva mai consistent creste in luna august, insa acest lucru nu inseamna ca veti scapa de volumul sarcinilor pe care le aveti de rezolvat, ba din contra acesta ar putea incepand de acum sa creasca. Ingeniozitatea de care dati dovada se manifesta in sfarsit pe plan financiar si puteti spune ca in septembrie renastearea devine completa, reusind sa ajungeti la un post care sa va satisfaca pe deplin sau la o investitie care sa aiba un fundal de maiestrie acumulata in timp ce practic este imposibil sa nu dea roade, chiar daca acest lucru inseamna ca obtineti o importanta scutire de plata legat de taxe si impozite. Mai departe insa lucrurile nu mai arata atat de simplu, caci cerintele venite din partea persoanei iubite sau altfel spus consumul amoros sunt la fel de mari iar acest lucru poate naste foarte usor controverse.

Luna octombrie va gaseste trebaluind de zor prin casa si aici puteti acum stabili noi strategii de viitor alaturi de persoana iubita. Bunastarea aferenta iubirii este la fel de importanta, asa ca puteti uita de oferte sub valoarea reala a pietei indiferent de domeniu, partenera voastra cu siguranta nu-si va da acordul. In noiembrie aveti o luna mai linistita din opunct de vedere relational, astfel ca va puteti muta concentrarea pe relatia voastra cu parintii si familia, intrucat aici cu siguranta este loc pentru mai multa actiune. Decembrie vine cu extradinamism in ceea ce priveste zonele ascunse ale vietii si va trebui sa fiti pregatit sa va confruntati cu realitatea dura, acolo unde inspiratia voastra de moment va putea evita pericolul , dar nu va mai putea directiona intreaga avalansa in zona dorita, decat daca ea se afla in mod natural in acord cu interesele voastre.


BANI

Legatura voastra cu banii este prezenta inca de la inceputul sezonului , intrucat aveti solutii si idei atat pentru rezolvarea problemelor proprii cat si pentru cele ale altora. Va trebui insa sa gasiti un echilibru si sa identificati care este cea mai inteleapta metoda pentru a aduce bunastare si in randul celor din jur, fara a provoca nemultumiri sau scandaluri care sa va dezavantajeze.Felul in care sunteti nevoit sa renasteti pe plan social este inca in perioada critica, astfel ca atat problemele financiare cat si cea a afirmarii sociale, necesita implicarea voastra totala . In a doua luna a anului s-ar putea sa simtiti nevoia de a relua o experienta trecuta pe care sa o aduceti acum la o forma mai profitabila, insa nu inseamna ca acest lucru se va realiza peste noapte.

Relatia buna cu prietenii va poate aduce in martie alimentari suplimentare ,astfel ca la greu, nu veti ramane in pana de idei si de solutii. Strategiile voastre de a avansa in cariera sunt legate acum de aspectul banesc si este posibil sa fiti nevoit sa va sustineti strategiile in acest sens, consumand pentru asta resurse suplimentare.Bunastarea familiei voastre poate suferi acum o ajustare substantiala, mai ales daca veti reusi sa obtineti acordul partenerei de viata in ceea ce priveste oportunitatile avantajoase care bat la usa. Veti descoperi ca o postura favorabila care pune in valoare autoritatea voastra comuna este in acelasi timp aducatoare de bunastare. Relatia financiara se muta in luna iunie in raport cu persoanele cunoscute astfel ca situatiile dificile sau dure ar putea aparea iar acest lucru ar putea zdruncina zdravan soliditatea parteneriatelor de afaceri in care sunteti implicat.

Se recomanda maxima precautie in aceasta perioada a anului. Posibile pierderi financiare pot deveni un subiect sensibil si extrem de dureros , asa ca mai ales in luna iulie, aveti grija ce faceti cu banii castigati! Puteti in luna august sa va innoiti si sa va decorati casa intr-un fel impecabil si impunator, si chiar daca vi se pare ca picati mai greu de acord cu persoana iubita asupra strategiei necesare, este bine sa incepeti aceasta investitie, aveti sanse mari sa fiti multumit de rezultatul ei la final. Sunteti cei mai buni receptori de resurse banesti in luna septembrie si sunt sanse mici ca acest lucru sa nu va impinga sa aratati acest lucru celor din jur, insa nu uitati ca in momente de criza acest lucru nu este cea mai recomandata atitudine . Daca ati adunat sarguincios in trecut, acum in luna noiembrie va fi cald si bine pentru ca v-ati pregatit din timp pentru o altfel de situatie, felicitari!Decembrie insa face ca resursele simple, obtinute prin munca de zi cu zi sa nu mai poata acoperi intregile cheltuieli, astfel ca sunteti nevoit sa apelati la metode complexe pentru a intra in fluxul real al finantelor si veti putea vedea cat de mult va conta in aceasta directie o asociere plina de competitivitate.


SANATATE

Atata timp cat actiunile voastre pe plan social si relational vor fi in acord cu firescul lucrurilor, veti avea parte de un inceput de an plin de jovialitate si sanatate,dar asta insa nu inseamna ca trebuie sa cadeti in extrema cealalta,a neglijentei, noi suntem primii responsabili pentru sanatatea noastra prin felul in care avem grija de ea. Luna februarie aduce in prim plan noile initiative inspre vindecare,insa controlul periodic ramane obligatoriu pentru ca tot acum pot aparea si surprize mai putin placute.Chiar daca vi se pare in luna martie ca lucrurile sunt sub control, unele afectiuni pot recidiva incepand cu a doua jumatate a intervalului asa ca fiti mereu pe faza.In luna aprilie insa lucrurile vor reveni la normal si va veti simti ceva mai relaxat din punctul asta de vedere , iar daca reusiti si voi sa compensati orele de munca asidua cu micile clipe de relaxare si detasare totul va fi perfect.

In a-5-a luna a anului este bine sa aveti grija la posibile mici accidente in sensul evitarii unor situatie de neatentie in care ati mai fost implicat in trecut, insa daca afectiuni trecute necesita o interventie in aceasta perioada, este bine sa luati atitudine.Practic problemele de sanatate trec pe langa voi in aceasta luna deci singurul lucru la care trebuie sa aveti grija in acest sens este sa evitati excesele de orice fel. Iubirea consuma ceva mai multa energie vitala in luna iulie iar acest lucru va poate da un motiv de ingrijorare cu privire la sanatate , mai ales daca nu sunteti atent la metodele folosite in ceea ce priveste consumul responsabil de timp alaturi de persoana iubita. Anumite afectiuni cronice isi pot face damblaua in perioada lunii august ceva mai mult decat de obicei, insa nu este vorba despre noi afectiuni ci doar despre eventuale recidive din trecut.

Luna septembrie nu activeaza cauze subtile in mod special asadar puteti zambi stelelor asa cum si ele va feresc acum de lectii de viata ce ar fi putut fi astfel mai apasatoare. Luna octombrie vine cu o uniforma corespondenta zodiacala cu trecutul, de acolo de unde mai rasar din cand in cand anumite afectiuni ce devin vizibile abia in momentul in care ne descoperim corpul ca nemaifiind perfect sanatos. De aceea este bine sa nu uitam complet de analize, iar luna noiembrie aduce cadrul necesar pentru noi investigatii care sa ne elibereze de orice dubiu in acest sens. In decembrie veti ajunge astfel sa puteti recomanda altora noi solutii strategico-preventive benefice pe care voi le-ati experimentat deja cu succes.

DRAGOSTE

Predictia in dragoste pentru anul 2014 o puteti citi aici